ENERGIOPTIMERING MED ClimateCooler

(Green Roof)

Den amerikanske energiminister og nobelprismodtager Steven Chu har udtalt, at en forbedring af bygningers solrefleksion vil være et stort skridt i kampen mod global opvarmning.

Det kan vi, hos TAGTECH kun være enige i. Derfor kan vi nu tilbyde virksomheder, kontorer, institutioner, hoteller og butikscentre besparelser på energiforbruget til aircondition/ventilation ved at male taget, samt forbedre indeklimaet.

Vi bruger ClimateCooler

Ved brug af ClimateCooler™ på et gennemsnitligt europæisk tag vil varmeoptagelsen på tagoverfladen kunne reduceres fra 70 C til 25 C på en varm dag. Indetemperaturen på loftnære rum reduceres med op til 10-15 C, hvilket giver en væsentlig forbedring af indeklimaet.

Målinger viser, at ClimateCooler giver en besparelse på elektricitet til evt. nedkøling/ventilation.–  CO2 udslippet formindskes.

Hvordan virker ClimateCooler?

Uden behandling med ClimateCooler optages solens stråler i bygningen med øgede udgifter til afkøling som resultat. Den præcise optagelse afhænger af farve-pigmenter og tagtype.

ClimateCooler er ikke kun et våben i kampen mod global opvarmning. ClimateCooler sikrer også længere levetid for taget og væsentligt bedre “energi-økonomi”. Dette reducerer din udgift til nedkøling af bygningen, men også et bedre inde klima, ved lavere temperatur.

  • ClimateCooler™ bygger på kvalitetskravene fra den allerede kendte tagmalings-succes Isonit. Det nye er, at ClimateCooler™ indeholder specialpigmenter, som gør tagoverfladen i stand til at reflektere solens stråler med forøget effekt på op til 70%. Desuden har det en selvrensende effekt, så den forbliver optimal.
  • ClimateCooler™ påføres en ren og tør overflade.Produktet har god sammenflydnings- og dækkeevne, er UV-stabiliseret, selvrensende, vandafvisende, åndbar og har varme- og solreflekterende pigmenter.
  • ClimateCooler™ har videnskabeligt dokumenteret effekt. Dermed kan ClimateCooler™ medvirke til et bedre klima. Samtidig kan du opnå en økonomisk besparelse, fordi tagoverfladen holder længere, når den ikke udsættes for kraftig varmepåvirkning, og udgifter til nedkølingen af bygningen kan reduceres betydeligt.

Hvor anvender vi det?

Vi har mange forskellige problemstillinger ved brugen af CLIMATECOOLER.

  •  Indeklimaproblemer, hvor der IKKE er  aircondition / ventilation. Her har vi mange steder sænket temperaturen i underliggende lokaler med op til 10 grader afhængig af isolering. Vi kan typisk nedsætte temperaturen med på taget med op til 40 grader på en varm sommerdag.
  • CLIMATECOOLERen har vi brugt ved små og store aircondition / ventilation der grundet for meget varme på taget slår ud. Efter maling med CLIMATECOOLER nedsættes temperaturen omkring indsugning, hvilket har bevirket aircondition / ventilation ikke slår ud igen.
  • På kontorer, lagre, frysehuse, butikscentre, produktionshaller m.v., hvor der er aircondition / ventilation har vi ved maling af taget, nedsat temperaturen med op til 40 grader. Det har resulteret i et meget bedre indeklima og ikke mindst store besparelser på elregningen. Samtidig nedsættes Co2 udslippet.
  • Vi udfører arbejde med CLIMATECOOLER på eternit og tagpaptage samt facader.

Kontakt os for afhjælpning af problemer med indeklimaet og hjælp til væsentlige besparelser på elregningen. En fantastisk energirenovering.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK