Facaderens

 

Er din facade under angreb af alger, mos eller skidt, og er den begyndt at se trist ud?

Begroning på facade kan hurtigt blive en dyr omgang, fordi du risikerer, at fugt trækker ind og nedsætter levetiden.

Bibehold en pæn, ren og fugtfri facade med en facaderens fra Tagtech. Vi er din professionelle leverandør af både facaderens, algebehandling og imprægnering. Vores erfarne medarbejdere anvender højtryksspuling, der sikrer en effektiv og grundig rensning. Vi tilbyder facaderens på både betonfacader, murstensfacader, træfacader samt aluminiums- og stålfacader.

Får du udført en facaderens, anbefaler vi altid, at du får lavet en imprægnering. Imprægneringen modvirker, at alger og skidt sætter sig fast på overfladen.

Få 15 års garanti

Hos Tagtech tilbyder vi alle kunder, der bestiller en facaderensning, at tegne et årligt serviceabonnement, hvor vi kommer forbi og service behandler overfladen, så du er sikret, at den fremstår både flot og algefri.

Har vi udført facaderens med efterfølgende imprægnering, giver vi 15 års garanti på at dine facader forbliver rene – forudsat at du har tegnet og bibeholdt et serviceabonnement gennem hele perioden.

Kontakt os allerede i dag

Overvejer du at få lavet facaderens, eller har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores erfarne folk sidder klar til at give kompetent og faglig vejledning, der sikrer et godt resultat på dit projekt.

Kontakt os med det samme på info@tagtech.dk eller på tlf. 93 920 920.

Vi rådgiver meget gerne
Vi er din professionelle sparringspartner omkring vedligeholdelse af jeres bygninger. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail med dine spørgsmål, eller for udarbejdelse af et uforpligtende tilbud.
 

 

Se vores film om facaderens her:


Ofte stillede spørgsmål og svar omkring facaderens:

 

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK