Nyt tag Aalborg og Nordjylland

Går du og overvejer nyt tag? Så er TAGTECH Danmark en oplagt leverandør til dette. Med fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, har vi specialiseret os i alle de opgaver, der vedrører tagarbejde, herunder taglægning, tagmaling, afrensning, algebehandling og meget meget mere. Vi har stor erfaring med en lang række forskellige kunder, lige fra private og virksomheder til bolig- og ejerforeninger. Derfor kan vi med garanti også finde en løsning, der passer lige netop dine behov, i forbindelse med lægning af dit nye tag.

Hos TAGTECH Danmark kan vi bryste os af landsdelens dygtigste og mest kompetente tagteknikere, isolatører mv., der alle har en solid uddannelse i ryggen samt mange års erfaring, hvori vi har samlet den knowhow og ekspertise, der skal til, når vi løser opgaver for vores kunder.

Når du kontakter os med henblik på at få lagt nyt tag på din bolig, må du ikke lade dig begrænse af geografi – det gør vi nemlig ikke! Vi kører gladelig ud og beser enhver opgaver, ligesom vi også gerne leverer håndværkerne dertil, hvad enten opgaven befinder sig i Hjørring, Aalborg, Randers eller Aarhus.

Tagtyper

Hvis du går og overvejer at få lagt et nyt tag, har du helt sikkert også gjort dig nogle overvejelser omkring, hvilken tagtype du gerne vil have lagt. Hos TAGTECH Danmark kan vi lægge alle forskellige tagtyper, hvad enten du skal have lagt tegltag, tagpap, eternittag, betontag eller noget helt andet.

Mulighederne er altså mange, når du vælger at få lagt dit nye tag af TAGTECH Danmark, men én ting kan du altid være helt og aldeles sikker på; nemlig at arbejdet bliver udført i henhold til gældende lovgivning og overensstemmelser, ligesom du med et tag fra os kan være helt og aldeles sikker på, at taget holder mange år ud i fremtiden.

Er du i tvivl om, hvilken tagløsning, du bør vælge, stiller vi os altid gerne til rådighed med råd og vejledning omkring de forskellige tagtyper samt hvor og hvornår hver enkelt egentlig bør anvendes.

Når tag og tagpap bør skiftes

Der er som sådan ingen regler, der fortæller, hvornår det er tid til at udskifte det gamle tag til et nyt. Eller jo – når det er nedslidt. Hos TAGTECH ved vi dog godt, at det kan være svært for menigmand at vurdere, hvornår der er tale om reparation og knap så omfattende renoveringsopgaver og hvornår det er absolut nødvendigt at skifte taget eller det nuværende tagpap.

Derfor kan det være en rigtig god idé at få en tagtekniker ud, inden en given opgave påbegyndes eller bestilles. Vi giver gerne vores besyv med, når det skal vurderes, om taget skal skiftes eller ej. Såfremt der blot er behov for en afrensning af taget med efterfølgende tagmaling, hjælper vi også gerne med dette.

Pris nyt tag Aalborg

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i forbindelse med lægning af nyt tag eller står du tilbage med ubesvarede spørgsmål?

Så kontakt os allerede nu, så vi sammen kan få en snak om de forskellige muligheder, vi kan tilbyde som din faste tagtekniker!

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK